fbpx

Najam razglasa

U našoj ponudi koristimo profesionalnu opremu svjetskih proizvođača i raspolažemo s razglasom različitih jačina, od 500 W do 20 kW. Jačina razglasa potrebnog za realizaciju eventa ovisi o broju ljudi, prostoru (otvoreno ili zatvoreno) te tipu muzike. Za točan odabir sistema razglasa potrebnog za Vaš event slobodno nam se obratite kako bi vam izradili individualnu ponudu za Vas i Vaše potrebe

Aktivni Zvučnici (2500W)

  • Aktivne 2-sistemske zvučne kutije sa snagom od 2, 500W idealne za široki spektar događaja, bilo da se radi o glazbi ili govoranciji!
  • 15″ niskofrekvencijski driver sa zvučnicom izuzetno male mase i poboljšanim prolaznim odazivom te izuzetno toplim 1″ kompresijskim driverom s aluminijskom zvučnicom omotanom s bakrom koja Vam omogućava prošireniju reprodukciju visokih frekvencija.

Aktivni subwooferi (3000W)

  • Aktivni subwooferi sa snagom od nevjerojatnih 3,000W idealani za veča i srednja događanja, bilo da se radi o glazbi ili govoranciji!
  • 18″ niskofrekvencijski driver s dvostrukom suspenzijskom 4″ zvučnicom male mase pruža brzi i precizni prolazni odaziv s praktično “bez-distrozije” načinom rada, čak i kod najzahtijevnijih performansi.

Paket: 2x Aktivni zučnik (2500W) + 2x Aktivni subwoofer (3000W)

  • Aktivne 2-sistemska zvučne kutije sa snagom od 5000 W zajedno sa Aktivnim subwooferima sa snagom od nevjerojatnih 6000 W!

Miksete (Analogne i Digitalne)

  • Mikseri s 8 ili 18-ulaza, opremljeni s mikrofonskim pretpojačalima premium klase i kompresorom, Multi-FX efekt procesorom, USB/audio interface i mnogim naprednim opcijama.
  • Naši mikseri mogu podnijeti sve što od njih zatražite tijekom Vaših gaži te pruža vrhunske mogućnosti – sve s ciljem stvaranja zadivljujućeg i profesionalnog zvuka.