fbpx

Izvođenje Vatrometa

Alterna Event Team je firma specijalizirana za izvođenje velikih vatrometa povodom javnih događaja kao što su glazbeni festivali, sportske priredbe, javna okupljanja ili proslave. Dovoljno je da nam se javite iz bilo kojeg dijela Hrvatske (molimo barem deset dana prije Vaše svečanosti). Razmotrit ćemo Vaše želje o veličini vatrometa, trajanju, bojama, efektima, dinamici i ponuditi Vam najprihvatljiviju opciju. Naš stručnjak će izvidjeti lokaciju i prema njoj sastaviti vatromet.  Ishođenje dozvola od MUP-a naš je posao, a na Vama je da nam javite točno vrijeme ili nam date znak i VAŠ VATROMET POČINJE!

Vatromet za vjenčanja

U svojoj bogatoj ponudi također nudimo i svadbene vatromete. Riječ je o prigodnim pirotehničkim predstavama namjenjenim svadbama koje se mogu montirati u obliku vatrometa, scenske pirotehnike ili specijalnih efekata. U ponudi imamo razne vrste box vatrometa (vatrometne kutije) i shellove (kugle). Sa svakim klijentom individualno dogovaramo vrstu vatrometa, dominirajuće boje i efekte, te trajanje i veličinu. Također, moguće je postavljanje efekata koji nisu pirotehnički, poput balona ili konfeta.

Dnevni vatromet

U svojoj ponudi imamo i dnevni vatromet. Što je dnevni vatromet? Dnevni vatromet namjenjen je izvođenju preko dana. Sastoji se od dimnih efekata (shellovi) koji putem eksplozije stvaraju nezamislive efekte u željenim bojama. Budite originalni i priredite svojim uzvanicima nešto posve novo i neviđeno.

Kako izgleda dnevni vatromet? Pogledajte na linku ispod i uzivajte.